Timmar <3<3<3

Tiden... Vad gör man med den när den bara sticker i från en????
Ingen sov morgon i dag inte.. Utan Henke ringde och väckte mig,... Hu.. Han åkte sista turen i post bilen med sin Far Lasse.. För i dag går han i pension.. Grattis Lasse från oss..

Idag har vi varit och hämtat Ringarna, betalt Den ljuva blomster tid för buketter mm.  Handlat mm..
Klockan ett träffa vi prästen i kyrkan och hade sista genomgången.. Nu känns det att man lever.. Rix me fam kom oxå förbi..
Rebecca och mamma påbörja att klä kyrkan.. Det kommer att bli så bra.. TACK REBECCA du en bara så underbar .
Mor e över stressad... hihihihi Gud va hon ställer upp.. Det verka som att hon är mer nervös än jag...

Henke har däckat.... Ont i magen... Han är väl oxå nervös...

I morgon gäller det.....

Kram på er A

4 dagar sen är man Fru Sommar

Ja tiden springer i från en totalt.. Men efter Bröllopet är det ju huset som ska bli klart innan JUL..

Ja kära vänner och andra.. Nu e allt så gott som klart. Henke och Mosan har varit i väg och handlat sprit i dag i Tyskland.. Alla kläder är klara, blommorna och buketterna,  ringar Ja allt e väl snart  klart.
Svärmor e på G ut hit nu,. VI ska vika program, mor hjälper oxå till.

Nu ska jag fortsätta..  

Ha en skön kväll..
 

13 dagar kvar och Möhippa och svensexa

ja det var ju ett tag sen jag skrev. Men det har varit Tattoo vecka och vi har jobbat där.

Men i allafall. Förra helgen tog våra vänner oss på Möhippa och svensexa. 
Jag fick ett härligt uppvaknande. Jag trodde dom skulle ta Henke men det blev jag som blev tagen. Anna, Linda, Rebecca och Linn kom uppspringande och förde ett jävla liv. Härligt uppvaknande!! Hade 10 min på mig att klä mig sen blev det ögonbindel och åkte i väg. Anlände i Malmö hos Maggie. Där var det uppdukat härlig frukost. Det ringde på dörren och där kom Maria, Josefine och Louise. Vi käka av den härligaq frukosten och drack champang och cider. Mycket gott.
Tack till Maggie och ni andra. Sen tog vi bussen in till centrum. Där fick jag handla på myrornas kläder att ha på mig. Blev jätte snygg.... Sen blev det att sälja pussar på stan. Så där kul.. men jag hade kul. Sen blev det 5 kamp på lazer done.
Vi panga, sumobrottades, boxades, tog oss i genom lazerstrålar och slog ner varandra från pollar. Skit kul. Jag var i lag rött och vi vann. Sen kom Maggie 1 jag 2 och Linda 3. Vi hade svin kul.. Vi käka lite sen begav vi oss till Ystad..
Där fick jag hämta kläder för kvällen sen duscha. Ingela kom oxå med i följet då. Maggie blev kvar i malmö.
Maria Josse och Louise satt och klippte håll i disksvampar. Hm vad ska jag ha det till?? Sen blev det mat. Vi käka burgare från Marinan. Sen kom en tjej dit. Det var en som skulle sminka mig. Det blev jätte fint. Linda fixa mitt hår och sätta fast den vackra slöjan. Sen blev det fråger jag skulle svara på och sen en lek.. Och det var svin skoj..
Sen begav vi oss till Lite mer där jag skulle sälja dessa svampar som penis tvättare.. Och jag fick ihop 310kr.. För 15 svampar. Tack alla ni som gjorde en så fin och rolig dag för mig.






23 dagar <3<3<33<3

I måndags var jag och pröva min klänning... Gud va fin den var.. Är super nöjd.. Maggie min bästa vän och tärna kom oxå för att se.. Och testa hur vi skulle gör med slöjan.. Sömerska kom oxå och det visa sig att det blev en dala att sy in.. Tappat i vikt .. Härligt. Svärmor kom oxå inom för att tjuvkika..
Det blev väldigt bra allt.. Fick köpa skor oxå.... Så fina och söta..

Sen blev det bråttom vi skulle kollas in bandet oxå i dag kl 19 i Beddingestrand.. Jag blev SUPER nöjd.. Jätte bra killar och det kommer bli super bra.. Riktigt gymt drag...

I går fira vi Lasse (svärfar) 60 år.. God mat och trevligt sällskap...
TACK Lasse för en trevlig kväll..


Vi hörs!!!

Dagarna bara Rusar i väg..

Masn kan väl säga att tiden bara springer i väg.. Man hinner knappt med något.. Huset bygget har det nästan stått stilla nu ett par dagar... Henke e bara ute med båten.. Men det kommer väl i gång igen..

Min klänning har nu kommit så man ska i väg och prova den nu och sy det sista på den.. Ska bli kul..

Ska träffa prästen i morgon och prata om hur den ska läggas upp mm.. Det börjar ju närma sig med storm steg..

BARA 27 Dagar kvar.....

I dag kommer Rix och Josse.. Rix är ju våran toast master så vi ska ha lite genom gång... Och snacka lite skit... hhihi

Ha en bra dag alla..

RSS 2.0